fbpx

Jelena CvetanovicArchive

Thirrje për artistët e rinj të artit pamor

Barabar Centre fton të gjithë artistët e rinj të artit pamor të jenë pjesë e projektit ‘ArtSphere’. Objektivi i projektit është të krijojë një mjedis që promovon rritjen dhe njohjen e artistëve të rinj në Kosovë. Ky projekt parasheh organizimin

Read More
Top