fbpx

Projektet/Politikat AfirmativeArchive

Iniciativa Ekologjike

Informacionet të pergjithshme Emri i projektit: Iniciativa Ekologjike Kohëzgjatja: 9 muaj Periudha e zbatimit: 1 Prill – 31 Dhjetor 2023 Donatori: Qendra për Dialog Humanitar Statusi: Në proces Objektivat e projektit Projekti është i rrënjosur në nevojë urgjente për t’iu

Read More

Zgjimi lokal!

Zgjimi lokal! Projektet/Politikat Afirmative Informata të përgjithshme Emri i projektit: Nisma e zgjimit lokal Kohëzgjatja: 18 muaj Data e fillimit: 01.09.2022 – 28.02.2024 Mbështetur nga: European Endowment for Democracy Statusi: në vazhdim Qëllimi i projektit: Qëllimi i projektit është ndërtimi

Read More

E fuqizojmë aktivizmin lokal

Qytetarët aktivë që luftojnë për të drejtat e tyre, monitorojnë sesi përfaqësuesit e pushtetit i kryejnë funksionet e tyre ose i përmirësojnë mangësitë në ofrimin e shërbimeve institucionale, janë parakusht për një shoqëri të shëndetshme dhe demokratike. Prandaj, fuqizimi i

Read More