fbpx

LAJME

Lajmet e fundit mbi punën tonë

ARKIVI

Shpallje Pune

Ky postim nuk do të përkthehet në shqip sepse reklamon një vend pune që kërkon njohuri funksionale të gjuhës angleze. Open until 31.05. 2023 Expression of interest for the position of Program Director Organization: Centre for Affirmative Social Actions (CASA)...

Read More

Thirrje për artistët e rinj të artit pamor

Barabar Centre fton të gjithë artistët e rinj të artit pamor të jenë pjesë e projektit ‘ArtSphere’. Objektivi i projektit është të krijojë një mjedis që promovon rritjen dhe njohjen e artistëve të rinj në Kosovë. Ky projekt parasheh organizimin...

Read More

E fuqizojmë aktivizmin lokal

Qytetarët aktivë që luftojnë për të drejtat e tyre, monitorojnë sesi përfaqësuesit e pushtetit i kryejnë funksionet e tyre ose i përmirësojnë mangësitë në ofrimin e shërbimeve institucionale, janë parakusht për një shoqëri të shëndetshme dhe demokratike. Prandaj, fuqizimi i...

Read More

Zgjimi lokal!

Qytetarët e angazhuar përbëjnë shtyllën kurrizore të një shoqërie demokratike dhe të qëndrueshme. Kjo nuk duhet diskutuar. Me mbështetjen e Fondit Evropian për Demokraci, në 18 muajt e ardhshëm, OJQ CASA do të punojë drejtpërdrejt me iniciativat në nivel lokal...

Read More
Location

Čika Jovina 15
Severna Mitrovica 

Our hours

09:00 AM – 17:00 PM
Monday – Friday

© Copyright 2021 NGO Casa  by DS * All Rights Reserved

Top