fbpx

Maj 2023Archive

Shpallje Pune

Ky postim nuk do të përkthehet në shqip sepse reklamon një vend pune që kërkon njohuri funksionale të gjuhës angleze. Open until 31.05. 2023 Expression of interest for the position of Program Director Organization: Centre for Affirmative Social Actions (CASA)

Read More

Thirrje për artistët e rinj të artit pamor

Barabar Centre fton të gjithë artistët e rinj të artit pamor të jenë pjesë e projektit ‘ArtSphere’. Objektivi i projektit është të krijojë një mjedis që promovon rritjen dhe njohjen e artistëve të rinj në Kosovë. Ky projekt parasheh organizimin

Read More