PËR KËSHILLIN KONSULTATIV

Këshilli CASA është një organ i brendshëm konsultativ i organizatës, lidhja jonë e drejtpërdrejtë me komunitetin, interesat e të cilit ne aspirojmë të përfaqësojmë.

Lajmet e fundit

E fuqizojmë aktivizmin lokal

Qytetarët aktivë që luftojnë për të drejtat e tyre, monitorojnë sesi përfaqësuesit e pushtetit i kryejnë funksionet e tyre ose i përmirësojnë mangësitë në ofrimin e shërbimeve institucionale, janë parakusht për një shoqëri të shëndetshme dhe demokratike. Prandaj, fuqizimi i...

Read More

Zgjimi lokal!

Qytetarët e angazhuar përbëjnë shtyllën kurrizore të një shoqërie demokratike dhe të qëndrueshme. Kjo nuk duhet diskutuar. Me mbështetjen e Fondit Evropian për Demokraci, në 18 muajt e ardhshëm, OJQ CASA do të punojë drejtpërdrejt me iniciativat në nivel lokal...

Read More

Internship opportunity

The NGO Center for Affirmative Social Actions – CASA from Mitrovica invites all interested candidates to apply for an open call for internships. Opportunity to learn skills useful in the increasingly important NGO sector, including design and management of projects,...

Read More
Mundësitë
Facebook
Twitter

Donatorët tanë

Lokacioni

Čika Jovina 15
Severna Mitrovica 

Orët tona

09:00 AM – 17:00 PM
Monday – Friday

Na kontaktoni

© Copyright 2021 NGO Casa  by DS * All Rights Reserved

Top