fbpx

Fjalori i fjalëve të cilave nuk u nevojitet përkthimi, botimi i dytë

Autorë: Nora Bezera, Marija Oroviq

Botimi i dytë i botimit “Fjalori i fjalëve të cilave nuk u nevojitet përkthimi” mbledh së bashku mbi 450 terma që janë të përbashkët si në gjuhën serbe ashtu edhe në atë shqipe. Ai gjithashtu ofron kontekst për etimologjinë dhe origjinën historike të zgjedhjeve të fjalëve të marra nga fjalori dhe thekson lidhjet kulturore dhe historike ndërmjet serbëve të Kosovës dhe shqiptarëve.

SHKARKOJENI KËTU